Menu

Рекламни сувенири, рекламни подаръци за вашите партьори и клиенти, разнообразие от рекламни химикалки, запалки, балони, ключодържатели, чаши, тениски, шапки, значки и рекламни материали чрез които да изразите своето послание.

Suvenirite.net е новосъздаден сайт на Рекламна и PR агенция РАЙЦ-2 ООД ориентиран към рекламни сувенири и материали. Създадохме този сайт на който освен снимки и информация за продуктите,можете да се информирате и за вида печат който препоръчваме, како и за цените  спрямо количествата. Лесно и бързо можете да поръчате химикалки, запалки, чаши, ключодържатели и още много други рекламни сувенири, на които ще поставим фирмено Ви лого и послание.

Относно химикалките се доверяваме на нашия партньор Viva Plus, водещ производител от Полша. Предлагаме голямо разнообразие от модели и цветове, както метални така и пластмасови химикалки. Има възможност за поставяне на черен пълнител.
Тампон печат или гравиране са методите с които висококвалифицираните специалисти на Viva Plus ще брандират Вашите рекламни химикалки.

Балоните Gemar са произведени в Италия в строго съответствие с европейското законодателство. Компанията разполага със сертификат 100% Произведено в Италия, който удостоверява автентичността, произхода и качеството на балоните. Основнатите мисии е непрекъснато подобряване на производствените процеси и организацията по достигане на трайни стандарти за качество, както и уникалността на продукта. Благодарение на способността за управление на технологичните ресурси, Gemar е създал световноизвестния италиански балон, който се характеризира с уникалната си форма и жизненост на цвета. Балоните са 100% биоразградими.

Относно запалките се доверяваме на наш партньор изключителен представител за България на Elektronica SM-Handels GmbH GERMANY производител на запалки с марките TOM, UNILITE, MAJOR и X-LITE. Повече от 25 години, TOM – it’s my flame е водещ производител на запалки от Европа. Има възможност за доставка от склад в  Гревен, Германия където има наличности на запалки над 100 000 000 бр. и от наличните в София над 150 000 бр. от най-търсените модели. Производствена линия за брандиране на цялата повърхност на запалки Ви дават по-голяма възможност за осеществяване на Вашите идеи.

Предлагаме продукти налични, а също може и да поръчате от каталозите внос Европа /може да разгледате онлайн на сайта/, които предлагат голямо разнообразие от рекламни сувенири за Вашата рекламна кампания и фирмена идентификация. Доставката е до 14 работни дни.

На разположение сме за Вашите въпроси и да дадем насоки на Вашите идеи за да получите желаният от Вас продукт и резултат.

Translate »
  TOP